İZMİR / KINIK - 13 Eylül İlkokulu

13 Eylül İlkokulu

Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi Lise Yanı Sokak No 2 Kınık / İzmir
Vizyon
Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine; sosyal,kültürel, eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve Devrimlerini benimsemiş öğrenciler yetiştirmek, öğrencilere bilgi yüklemek yerine onlarda zekayı ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkarmak, onlara bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğretmek temel amacımızdır.
Başarılar
ZEKA OYUNLARI İLÇE VE İL BİRİNCİLİKLERİ-BİLSEM 1 ÖĞRENCİ-İNGİİLİZCE ON LİNE DEMELERDE 1.LİK VE DİĞER DERECELER-
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ders Başlama :09:00 Ders Bitiş :15:00
İlçemize ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz; Ege bölgesinin Kuzeybatısında, Madra Dağları ile Yunt Dağlarının arasında, Doğusu ve Güneyi Manisa ili Soma ilçesi, Batısı ile Kuzeyi Bergama ilçeleriyle çevrilmiştir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İzmir iline uzaklığı 120km, Bergama ilçesine 19kilometre, Manisa ili Soma ilçesine uzaklığı 25kilometredir